Έκοψαν την πίτα τους οι έμποροι του Γερακίου

0
297
pita syllogou Gerakiou

pita syllogou Gerakiou

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε μια αίθουσα που έσφυζε από κόσμο, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου έκοψε την 9η πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 6 Ιανουαρίου (ανήμερα των Θεοφανείων), στο καφέ «Μελιά» στο Γεράκι.

Παρευρέθησαν ο αιδεσιμότατος Ιωάννης Χαραμής, η αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Νίκη Χρήστου-Μιχαλούτσου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ευρώτα κ. Φίλιππος Πήλιουρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου και Παναγιώτης Αργυρίου, οι πρόεδροι των συλλόγων του Γερακίου και πλήθος κόσμου.

Μετά την ευλογία της πίτας, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Μπαλαμπάνος, ο οποίος μαζί με τις ευχές του για τη νέα χρονιά αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του συλλόγου κατά το έτος 2013, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι «με συλλογική προσπάθεια και ομοψυχία, με στήριξη της τοπικής αγοράς και αλληλοϋποστήριξη των εμποροεπαγγελματιών, θα μπορέσει ο εμπορικός κόσμος να αντεπεξέλθει στα οικονομικά προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας».

Ευχές για τη νέα χρονιά έδωσαν και όλοι οι επίσημοι. Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο μικρός Γιάννης Χρ. Βουρβουριώτης. Για το καλό της χρονιάς του δόθηκε από τον πρόεδρο ένα δώρο.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προσέφερε τα αναψυκτικά και τους καφέδες σε όλους τους παρευρεθέντες και χάρισε από ένα αναμνηστικό δώρο σε κάθε οικογένεια.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η κλόουν Αφρουλίτσα μαζί με τον Mάγο του Οζ και την Αγιο-Βασιλίνα, οι οποίοι σε διπλανή αίθουσα διασκέδασαν για τρεισήμισι ώρες όλα τα μικρά παιδιά, παίζοντας διάφορα παιχνίδια και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

pita syllogou Gerakiou 2pita syllogou Gerakiou 3pita syllogou Gerakiou 4pita syllogou Gerakiou 5pita syllogou Gerakiou 6pita syllogou Gerakiou 7pita syllogou Gerakiou 8pita syllogou Gerakiou 9pita syllogou Gerakiou 10pita syllogou Gerakiou 11pita syllogou Gerakiou 12pita syllogou Gerakiou 13pita syllogou Gerakiou 14pita syllogou Gerakiou 15pita syllogou Gerakiou 16pita syllogou Gerakiou 17pita syllogou Gerakiou 18pita syllogou Gerakiou 19pita syllogou Gerakiou 20pita syllogou Gerakiou 21pita syllogou Gerakiou 22pita syllogou Gerakiou 23pita syllogou Gerakiou 24pita syllogou Gerakiou 25pita syllogou Gerakiou 26pita syllogou Gerakiou 27pita syllogou Gerakiou 28pita syllogou Gerakiou 29pita syllogou Gerakiou 30pita syllogou Gerakiou 31pita syllogou Gerakiou 32pita syllogou Gerakiou 33