Αγώνας σκάκι Simultané στο Δαφνί

0
324
skaki

skaki

Ήταν Μάιος του 2014 όταν μiα ομάδα δαφνιωτών αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη κίνηση και να αποκτήσει το Δαφνί, το πρώτο χωριό στο νομό μας, ένα σχετικά οργανωμένο σκακιστικό τμήμα. Δυστυχώς, παρόλο που η ομάδα είχε τη διάθεση και το χρόνο να ασχοληθεί με το σκάκι και να συμμετάσχει στο παμπελοποννησιακό πρωτάθλημα, συνάντησε εμπόδια λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης. Παρόλα αυτά συνεχίζει να προσφέρει πλήθος σκακιστικών εκδηλώσεων.

Έτσι και φέτος, στο πλαίσιο του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού, διοργανώνει αγώνα σκάκι Simultané με τον κ. Γιώργο Κωστιάνη, την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 20.00′ στην κεντρική πλατεία Δαφνίου. Πρόκειται για έναν αγώνα επίδειξης, στη διάρκεια του οποίου ένας έμπειρος σκακιστής παίζει ταυτόχρονα με πολλούς αντιπάλους χαμηλότερου επιπέδου. Ο κ. Κωστιάνης είναι καθηγητής μαθηματικών και προπονητής της Σκακιστικής Ομάδας Σπάρτης τα τελευταία χρόνια. Είναι από τα άτομα με αρκετά μεγάλη πείρα στο χώρο.

Γι’ αυτό και το φετινό σκακιστικό Simultané θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6946469524 (Δημήτρης Αρριανάς). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ανεξαρτήτως σκακιστικού επιπέδου και ηλικίας.