ΥΛΙΚΑ

⇒ 3 κούπες τριμμένο και στραγγισμένο κολοκύθι

⇒ 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

⇒ 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ

⇒ 5 φρέσκα κρεμμυδάκια

⇒ λίγο δυόσμο

⇒ λίγο άνιθο

⇒ 4 αυγά

⇒ 2/3 κούπας ελαιόλαδο

⇒ 1,5 κούπα φέτα

⇒ αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβετε το κολοκύθι, το αλατίζετε και το αφήνετε σε σουρωτήρι για μία ώρα να στραγγίξει.

Βάζετε το κολοκύθι σε μια λεκανίτσα και κόβετε μέσα τα κρεμμύδια, το δυόσμο και τον άνιθο. Ρίχνετε το λάδι, τη φέτα, αλάτι, πιπέρι και τα αυγά χτυπημένα. Ρίχνετε το μπέικιν μέσα στο αλεύρι, το προσθέτετε στο μίγμα με τα κολοκύθια και ανακατεύετε τα υλικά.

Αδειάζετε τον πηχτό χυλό που θα προκύψει σε λαδωμένο ταψί και ψήνετε για μία ωρα στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις του φούρνου.