Αραχωβίτης: “Δεν φταίει η σημερινή κυβέρνηση για τη δυσλειτουργία του Νοσοκομείου Σπάρτης”

0
Araxovitis Stavros

Araxovitis Stavros

Ως αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα χρόνια στο χώρο της υγείας αποτιμά τη σημερινή πραγματικότητα στο νοσοκομείο Σπάρτης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης.

Ήταν γνωστό ότι η αποστελέχωση του νοσοκομείου λόγω συνταξιοδοτήσεων και αποχωρήσεων θα οδηγούσε μοιραία στη δυσλειτουργία του”, αναφέρει ο βουλευτής, που ενημερώνει τους λάκωνες ότι από την κυβέρνηση, υπό τη συνεχή πίεση και ενδιαφέρον του ιδίου και της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν γίνει συντονισμένες ενέργειες προς δυο κατευθύνσεις:

– Αφενός στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος με λύση που να μη δημιουργεί δυσλειτουργίες σε καμία υγειονομική μονάδα της Λακωνίας,

– Αφετέρου στην οριστική λύση του προβλήματος με ικανή στελέχωση των υγειονομικών μονάδων μέσω της προκήρυξης και κάλυψης 4.500 θέσεων μονίμου προσωπικού.

Ο χώρος της υγείας και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν πρέπει να γίνονται πεδίο μικροκομματικής αντιπαράθεσης ούτε «εργαλείο» πολιτικής επιβίωσης πολιτευτών και κομματικών παραγόντων”, σημειώνει με νόημα ο κ. Αραχωβίτης, και κάνει λόγο για επιβεβλημένη σοβαρότητα στην αντιμετώπιση των εν λόγω ζητημάτων.