Αρεόπολη: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στις 21/6

0
222
proliptiki iatriki Mani

proliptiki iatriki Mani

Πρόσκληση προς τους πολίτες της Μάνης να προσέλθουν το Σάββατο 21 Ιουνίου για εξετάσεις απευθύνει το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης.

Την ημέρα αυτή, κλιμάκιο καταξιωμένων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (διαβητολογία, γενική χειρουργική, παιδιατρική, γυναικολογία, γαστρεντερολογία, χειρουργική μαστού, ουρολογία, νευρολογία, νευροχειρουργική, παθολογία, αλλεργιολογία, γενική/οικογενειακή ιατρική) θα επισκεφθεί το ΚΥ, με σκοπό τη δωρεάν παροχή ιατρικών εξετάσεων και συμβουλών σε όσους χρήζουν εξειδικευμένης παρακολούθησης και φροντίδας. Οι εξετάσεις θα διαρκέσουν από τις 8 το πρωί έως τις 3.30΄ το μεσημέρι. Για την εξυπηρέτηση του συνόλου των προσερχόμενων πολιτών, κάθε ενδιαφερόμενος παρακαλείται να προσέλθει στη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας για δήλωση συμμετοχής.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά εκδήλωση προληπτικής ιατρικής στη Μάνη που διοργανώνεται από το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, στο πλαίσιο δράσεων του δήμου Ανατολικής Μάνης «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Πρόληψη». Όπως σημειώνει ο διευθυντής του Κέντρου, δρ Ανάργυρος Μαριόλης, «εργαζόμαστε συστηματικά για την αναβάθμιση του μοναδικού Υγειονομικού Σταθμού της σαγηνευτικής αυτής γωνιάς της Γηραιάς Ηπείρου. Οδεύουμε προς την καθιέρωση της εκδήλωσης προληπτικής ιατρικής, δίνοντας έμφαση όχι στον επετειακό της χαρακτήρα, αλλά στην αποτύπωση της αξίας της πρόληψης στη συνείδηση των πολιτών. Η απροσποίητη ικανοποίηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Μάνης μάς δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε».