“Ας φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι” στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Dimosia Vivliothiki Spartis

Μουσικό – θεατρικό εργαστήρι με τίτλο «Ας φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι…» διοργανώνει η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Σπάρτης σε συνεργασία με τον σύλλογο φίλων της.

Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 6 μμ στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 8-12 ετών. Θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις ωριαίες συναντήσεις, στις ακόλουθες ημερομηνίες:
> 22 Μαρτίου, 6 – 7 μμ.
> 29 Μαρτίου, 6 – 7 μμ.
> 5 Απριλίου, 6 – 7 μμ.
> 12 Απριλίου, 10 – 11 πμ.

Την τελευταία ημέρα και ώρα 11 – 12 πμ θα ακολουθήσει η παρουσίαση της δουλειάς των παιδιών στους γονείς τους υπό τη μορφή αυτοσχέδιας μουσικοθεατρικής παράστασης.

Το εργαστήρι είναι βιωματικό και τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν με αυτοσχέδια γραφή, κίνηση, θέατρο και μουσική. Το κάθε παιδί θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει, να επικοινωνήσει, να ψυχαγωγηθεί, να συνεργαστεί και να έρθει σε επαφή με τη θεατρική και μουσική τέχνη.

Την ομάδα εμψυχώνουν η θεατροπαιδαγωγός – συγγραφέας κ. Κατερίνα Διακουμάκου και ο κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος, μουσικός με εξειδίκευση στο πιάνο.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία της βιβλιοθήκης όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας της.

Λόγω των ειδικών απαιτήσεων του εργαστηρίου μπορούν να λάβουν μέρος το ανώτερο 15 μαθητές/-τριες. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος περισσότερων παιδιών, είναι δυνατή η επανάληψη του εργαστηρίου.

Σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27310 26853 και 27310 21180 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης, καθώς και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.nikiforos.edu.gr και www.facebook.com/dkbspartis.