Αστυνομική επιχείρηση με δώδεκα συλλήψεις

0
246
Lakwnia epixeirisi 3

Lakwnia epixeirisi 3

Κατά τη διάρκεια χθεσινής επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο νομό Λακωνίας, έγιναν έλεγχοι σε 247 άτομα και σε 145 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα ένα άτομα και συνελήφθησαν δώδεκα (τρεις για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, μία γυναίκα για ναρκωτικά, ένας αλλοδαπός για καταδικαστικά έγγραφα, ένα άτομο για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ένα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πέντε αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα).

Εξιχνιάστηκαν, ακόμη, δύο υποθέσεις κλοπών στο Δαφνί και τα Σερβέικα Λακωνίας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Αστυνομικά Τμήματα Κροκεών και Σπάρτης σε βάρος ενός 30χρονου βούλγαρου και ενός 48χρονου ημεδαπού ρομά, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 67 παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σπάθες, πέντε μαχαίρια, δύο σουγιάδες, ποσότητα κάνναβης βάρους 7,4 γραμμαρίων, καθώς και πλήθος οικιακών συσκευών, εργαλείων και αντικειμένων, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται.

Lakwnia epixeirisi 2Lakwnia epixeirisi 4Lakwnia epixeirisi