Αστυνομική επιχείρηση με δεκαέξι συλλήψεις

0
189
astynomikes epixeiriseis

astynomikes epixeiriseis

Αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/9. Κατά τη διάρκειά της διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 243 άτομα και σε 204 οχήματα. Βεβαιώθηκαν συνολικά 25 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία του Υγειονομικού Κανονισμού.

Προσήχθησαν συνολικά 53 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 16. Οι συλλήψεις αφορούν σε έναν ημεδαπό για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, έναν για πλαστογραφία, έναν για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο έλληνες και έναν αλλοδαπό για καταδικαστικά έγγραφα, μια ελληνίδα για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και εννέα αλλοδαπούς οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής σε σπίτια στη Σπάρτη και τη Σκούρα. Δικογραφία σχηματίστηκε για τη μεν πρώτη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης σε βάρος δύο ημεδαπών 32 και 17 ετών για κλοπή, ενώ για τη δεύτερη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης σε βάρος ενός 18χρονου ρομά για απόπειρα κλοπής.