Αστυνομική επιχείρηση χθες στη Λακωνία

0
181
αστυνομική επιχείρηση

αστυνομική επιχείρηση

13 συλλήψεις και 37 προσαγωγές ήταν ο απολογισμός αστυνομικής επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 20/12.

Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις αφορούσαν σε απόπειρα δωροδοκίας, καταδικαστικά έγγραφα, παραβάσεις των νομοθεσιών περί πνευματικής ιδιοκτησίας, περί αλλοδαπών και υγειονομικού κανονισμού, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καθώς και σε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών -σε κατάστημα και οικία- στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβάσιας και στη Σκάλα Λακωνίας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων και το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, σε βάρος ενός 27χρονου Ρουμάνου και σε βάρος ενός 23χρονου ημεδαπού ρομά, αντίστοιχα.

Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν ακόμη πενήντα εννέα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τέσσερις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και τρεις παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.