Γενική συνέλευση, αρχαιρεσίες και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Μουσικό Όμιλο

Ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00′, στην αίθουσα του σωματείου (Βρασίδου 193), με τα εξής θέματα:
• 1ο: Επικύρωση της δράσης του διοικητικού συμβουλίου κατά το έτος 2016.
• 2ο: Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2016.
• 3ο:Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων για το 2017.
• 4ο: Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής για την επόμενη διετία.

Σύμφωνα με το καταστατικό του ΜΟΣ, «υποψηφιότητα για το αξίωμα του διοικητικού συμβουλίου και του μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής μπορούν να δηλώνουν οι ενδιαφερόμενοι με έγγραφη αίτησή τους, που θα υποβάλλεται το αργότερο 48 ώρες πριν τη διενέργεια των αρχαιρεσιών». Η υποβολή των αιτήσεων αυτών θα γίνεται έως την Παρασκευή 20/1 στην αντιπρόεδρο του ΔΣ κ. Ευγενία Τσάχαλη, στη διεύθυνση Γκορτσολόγου 22-24 (κατάστημα).

Το ΔΣ απευθύνει έκκληση προς τα μέλη του Ομίλου, τόσο για την παρουσία τους, ώστε να επιτευχθεί η απαρτία (1/2 του συνόλου των μελών), όσο και για την κατάθεση του απαιτούμενου αριθμού υποψηφιοτήτων, για να συνεχιστεί ομαλά η σημαντική πολιτιστική παρουσία του ΜΟΣ στην πόλη μας.

Πριν την έναρξη των εργασιών της συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και μετά το πέρας των εργασιών της θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα.