Γερακίτικο Καρναβάλι 2014

0
282
gerakitiko karnabali (22)

gerakitiko karnabali (22)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών σε συνεργασία με τους συλλόγους του Γερακίου και το δήμο Ευρώτα, που επιχορήγησε τις εκδηλώσεις, διοργάνωσαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 2 Μαρτίου το Γερακίτικο Καρναβάλι.

Πλήθος κόσμου από το Γεράκι και τις γύρω περιοχές παρακολούθησαν την εκδήλωση και γέλασαν με τα θέματα που διακωμωδήθηκαν. Φέτος το καρναβάλι ήταν καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά, καθώς συμμετείχαν πάρα πολλοί καρναβαλιστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Στα τρία καλύτερα γκρουπ δόθηκαν βραβεία. Το πρώτο βραβείο το κέρδισε το γκρουπ της β΄γυμνασίου με τίτλο «Η Ελλάδα θα μισεί πάντα την πολιτική», το δεύτερο πήγε στο γκρουπ της γ΄- δ΄δημοτικού με τίτλο «Το σκοτεινό πάρτυ» και το τρίτο βραβείο ανήκε στη β΄ λυκείου με τίτλο «Τα πουτ…αρνάκια της βουλής». Τα χρηματικά βραβεία ήταν προσφορά του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου.

Η διασκέδαση συνεχίστηκε γύρω από τη φωτιά, με το Σύλλογο Κυριών να προσφέρει χειροποίητα κεράσματα και παραδοσιακές πίτες, που μαζί με το άφθονο κρασί ανέβασαν το κέφι στα ύψη. Ευχάριστη νότα καθ’ όλη τη διάρκεια του καρναβαλιού ήταν η κλόουν Αφρουλίτσα με τον Ομορφούλη και την Νόντυ, που διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους.

Την Καθαρή Δευτέρα οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην πλατεία της Επάνω Βρύσης αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας κι έτσι τα σαρακοστιανά εδέσματα που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος Κυριών μεταφέρθηκαν σε αίθουσα του Δημοτικού Ξενώνα Γερακίου.

Να είμαστε καλά και πάντα να διασκεδάζουμε με υγεία. Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Χρήστος Μπαλαμπάνος

πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου

gerakitiko karnabali (1)gerakitiko karnabali (2)gerakitiko karnabali (3)gerakitiko karnabali (4)gerakitiko karnabali (5)gerakitiko karnabali (6)gerakitiko karnabali (8)gerakitiko karnabali (7)gerakitiko karnabali (9)gerakitiko karnabali (10)gerakitiko karnabali (11)gerakitiko karnabali (12)gerakitiko karnabali (13)gerakitiko karnabali (14)gerakitiko karnabali (15)gerakitiko karnabali (16)gerakitiko karnabali (17)gerakitiko karnabali (19)gerakitiko karnabali (20)gerakitiko karnabali (21)gerakitiko karnabali (23)gerakitiko karnabali (24)gerakitiko karnabali (25)gerakitiko karnabali (26)gerakitiko karnabali (27)gerakitiko karnabali (28)gerakitiko karnabali (29)gerakitiko karnabali (30)gerakitiko karnabali (31)gerakitiko karnabali (32)gerakitiko karnabali (34)gerakitiko karnabali (35)gerakitiko karnabali (36)gerakitiko karnabali (33)gerakitiko karnabali (37)gerakitiko karnabali (38)gerakitiko karnabali (39)gerakitiko karnabali (40)gerakitiko karnabali (42)gerakitiko karnabali (43)gerakitiko karnabali (45)gerakitiko karnabali (46)gerakitiko karnabali (44)gerakitiko karnabali (49)gerakitiko karnabali (50)