Γύθειο: Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα

0
1020
Xristougenna Gytheio

Xristougenna Gytheio

Σειρά εκδηλώσεων στο Γύθειο και στην Αρεόπολη πραγματοποίησε ο δήμος Ανατολικής Μάνης, αποχαιρετώντας το 2013 και καλωσορίζοντας το 2014. Όπως αναμενόταν, επίκεντρο ήταν τα παιδιά.

«Η μαγεμένη λίμνη και η δύναμη της αγάπης» ήταν μια χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη θαύματα. Στη μαγεμένη λίμνη, στις αρχαίες Αιγιές, τα δέντρα, τα ψάρια της λίμνης, τα ξωτικά και ο Τιμαγέννης μπλέχτηκαν σε μια παράξενη ιστορία με τις νεράιδες από το βασίλειο της Λα. Ήταν μια μοναδική παράσταση με δράση και χορό, που πραγματικά μάγεψε τα παιδιά που την παρακολούθησαν.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις «έντυσαν» μουσικά η φιλαρμονική του δήμου Ανατολικής Μάνης και η Μουσική Σχολή Γυθείου, προσφέροντας εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Άγιος Βασίλης, ο αγαπημένος των μικρών, φωτογραφήθηκε μαζί τους, άκουσε τις επιθυμίες τους και μοίρασε δώρα και ζαχαρωτά.

Μαθητές από τις σχολικές μονάδες του Γυθείου και τη μουσική σχολή της πόλης, την παραμονή των Χριστουγέννων, έψαλαν τα κάλαντα στο δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία στο γραφείο του δημάρχου των παιδιών από τα νηπιαγωγεία του δήμου.

(πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Xristougenna Gytheio 1Xristougenna Gytheio 2Xristougenna Gytheio 3Xristougenna Gytheio 4Xristougenna Gytheio 5Xristougenna Gytheio 6Xristougenna Gytheio 7Xristougenna Gytheio 8Xristougenna Gytheio 9Xristougenna Gytheio 10Xristougenna Gytheio 11Xristougenna Gytheio 12Xristougenna Gytheio 13Xristougenna Gytheio 14Xristougenna Gytheio 15Xristougenna Gytheio 16Xristougenna Gytheio 17Xristougenna Gytheio 18Xristougenna Gytheio 19Xristougenna Gytheio 20Xristougenna Gytheio 21Xristougenna Gytheio 22Xristougenna Gytheio 23Xristougenna Gytheio 24Xristougenna Gytheio 26Xristougenna Gytheio 27Xristougenna Gytheio 29Xristougenna Gytheio 30Xristougenna Gytheio 31Xristougenna Gytheio 33Xristougenna Gytheio 34Xristougenna Gytheio 35Xristougenna Gytheio 37Xristougenna Gytheio 38Xristougenna Gytheio 39