Δήμος Σπάρτης: 3η διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

0
407

Διανομή ειδών παντοπωλείου πρόκειται να πραγματοποιήσει ο δήμος Σπάρτης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η διανομή στους ωφελούμενους θα γίνει την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Ιουνίου (9.00′ – 13.00′) στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που βρίσκεται στην οδό Βρασίδου 131. Οι δικαιούχοι, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά (μέσω sms) στα κινητά τηλέφωνα που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν έχει τη δυνατότητα να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Επειδή η διανομή περιλαμβάνει νωπά προϊόντα, τα οποία δεν επιτρέπεται να καταψύχονται, οι ποσότητες που θα μείνουν αδιάθετες θα προωθηθούν άμεσα σε δομές που δύνανται να τα αξιοποιήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 27310 22226 εσωτ.121, 122, 123, 124.