Διάλεξη στη Σπάρτη με θέμα “Βοηθώντας και εμπνέοντας τον έφηβο να αναλάβει την ευθύνη της ζωής και της υγείας του”

Το παράρτημα Λακωνίας της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (ΕΕΚΠΠΥ) υλοποιεί το πρόγραμμα «Με τους εφήβους για την υγεία τους», που απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Σπάρτης και των Μολάων. Στο πλαίσιο αυτού, και σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική επιστημονική εταιρεία Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το Παιδί «Σπύρος Δοξιάδης» και τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία για τους γονείς (με τη συμμετοχή και εφήβων) από την δρα Ευγενία Σουμάκη*, με θέμα «Βοηθώντας και εμπνέοντας τον έφηβο να αναλάβει την ευθύνη της ζωής και της υγείας του».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31/3 και ώρα 19.00′ στο πνευματικό κέντρο του δήμου Σπάρτης (ισόγειο δημόσιας βιβλιοθήκης).


*Η δρ Ευγενία Σουμάκη είναι επιστημονική υπεύθυνος της Διαγνωστικής και Θεραπευτικής Μονάδας για το Παιδί «Σπύρος Δοξιάδης», παιδοψυχίατρος – ψυχαναλύτρια, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αντιπρόεδρος ΔΣ Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας και γεν. γραμματέας Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος.