Διανομή δωρεάν τροφίμων

0
206
Dimos Eyrota

Dimos Eyrota

Το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων, δηλαδή φέτας ΠΟΠ και εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου, σε δικαιούχους των τοπικών κοινοτήτων δήμου Ευρώτα είναι το ακόλουθο:

– Για τους δικαιούχους των ΤΚ Αγίου Δημητρίου – Νιάτων – Κρεμαστής – Απιδιάς, η διανομή θα γίνει την Τρίτη 4/3 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Δημητρίου.

– Για τους δικαιούχους των ΤΚ Αλεποχωρίου – Γερακίου – Καλλιθέας – Καρίτσας, την Τετάρτη 5/3, στον Ξενώνα (Γεράκι).

– Για τους δικαιούχους των ΤΚ Κροκεών – Δαφνίου – Βασιλακίου – Λαγίου, η διανομή είναι την Πέμπτη 6/3, στο πνευματικό κέντρο Κροκεών.

– Για τους δικαιούχους ΔΚ Βλαχιώτη – ΤΚ Έλους – Γουβών – Μυρτιάς – Αστερίου – Γλυκόβρυσης, Αγίου Ιωάννη – ΔΚ Σκάλας – ΤΚ Στεφανιάς – Γράμμουσας – Βρονταμά – Περιστερίου – Λέημονα, η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/3 στο κλειστό γήπεδο Βλαχιώτη.

Η διανομή θα γίνεται από ειδικά συνεργεία του δήμου και θα ξεκινά στις 8.30′ το πρωί. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα. Τα τρόφιμα δεν μπορεί να παραλάβει άλλο πρόσωπο, πλην του δικαιούχου, παρά μόνο με επίσημη εξουσιοδότηση.

Επειδή θα διανεμηθούν ευπαθή προϊόντα που δεν μπορούν να διατηρηθούν εκτός ψυγείου και επιπλέον δεν θα υπάρξει δυνατότητα να οριστεί άλλη ημέρα διανομής, παρακαλούνται οι δικαιούχοι ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους να προσέλθουν την ημέρα που έχει οριστεί.