Διοικητήριο: Κοπή πίτας και ευχές

vasilopita dioikitirio 4

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας έκοψε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα, στην αίθουσα των λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του διοικητηρίου. Το «παρών» έδωσε και ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης.

Την πίτα ευλόγησε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Ανδρούσης κ. Θεόκτιστος.

Αφού εξήρε την επιμονή, υπομονή και τιμιότητα με την οποία εργάζονται οι υπάλληλοι και ζήτησε να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία που υπάρχει σε όλους τους τομείς προς όφελος των πολιτών, η κ. Τζανετέα ευχήθηκε ένα δημιουργικό έτος για εκείνους και τις οικογένειές τους, με υγεία, αγάπη και ευτυχία.

Ευχές επίσης απηύθυναν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γιώργος Πουλοκέφαλος, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Νικολάκου και Παπαφωτίου, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ηλίας Στρατηγάκος.

Ο κ. Τατούλης επεσήμανε την πολύ καλή συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη και τους περιφερειακούς συμβούλους, χωρίς να παραλείψει την αναφορά στο έργο του στελεχιακού δυναμικού της ΠΕ Λακωνίας, που παρά τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού ανταποκρίνεται άριστα στα πολλαπλά καθήκοντά του. Κλείνοντας, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.