“Ημέρες βιβλίου στη δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Σπάρτης”: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά

Dimosia Vivliothiki Spartis

Η παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου (2 Απριλίου) δίνει την αφορμή για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Ημέρες βιβλίου στη δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Σπάρτης».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά των τάξεων α’ και β’ δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου, και θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μέχρι και τις 6 Απριλίου, καθημερινά 8.30′ – 10.30′ πμ και 10.30′ πμ – 12.30′ μμ.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν και να θέσουν ερωτήματα στη θεατροπαιδαγωγό και συγγραφέα κ. Κατερίνα Διακουμάκου, να ακούσουν το παραμύθι «Ο ελέφαντας, ο παπαγάλος κι ένας ήλιος» από τη συγγραφέα και να ασκηθούν σε θεατρικά-μουσικοκινητικά παιχνίδια, να φτιάξουν το δικό τους στεφάνι και να νιώσουν τη σημασία της φιλίας.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στις εκδηλώσεις της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου – Δημοσίων Βιβλιοθηκών για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης στη γραμματεία της. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27310 26853 και 27310 21180, καθώς και στις διευθύνσεις www.nikiforos.edu.gr και www.facebook.com/dkbspartis.