Καλλιτεχνικός διαγωνισμός μαθητών με θέμα το προσφυγικό

0
505
prosfyges

Προετοιμαζόμενη για τη διοργάνωση αντιπολεμικού φεστιβάλ αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, η ΕΛΜΕ Λακωνίας προκηρύσσει διαγωνισμό στους ακόλουθους τομείς καλλιτεχνικής έκφρασης και καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς και μαθητές να συμμετάσχουν με:

Τα έργα που θα παραχθούν πρόκειται να προβληθούν, εκτεθούν, διαβαστούν και ακουστούν κατά τις ημέρες της διοργάνωσης της αντιπολεμικής εκδήλωσης, ιδανικά από τους ίδιους τους μαθητές.

Όποιο σχολείο επιθυμεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό παρακαλείται να το δηλώσει στέλνοντας μήνυμα στη διεύθυνση [email protected], το αργότερο μέχρι τις 21 Μαρτίου. Στο μήνυμα πρέπει να αναγράφονται η κατηγορία ή οι κατηγορίες στις οποίες συμμετέχει, τα στοιχεία του σχολείου και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η Ένωση παρακαλεί επίσης τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν την ανθρωπιστική δράση του συλλόγου των εκπαιδευτικών και των μαθητών, ενημερώνοντάς τους.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974703527 και 6938030566.

Το φεστιβάλ αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Απριλίου, συνδιοργανώνουν η ΕΛΜΕ Λακωνίας μαζί με φορείς και συλλογικότητες του δήμου Σπάρτης.