Καλοκαίρι… στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Dimosia Vivliothiki Spartis

Η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Σπάρτης θα βρεθεί κοντά στα παιδιά και τους εφήβους της περιοχής μας για ένα ακόμη καλοκαίρι, με προγραμματισμένες δημιουργικές απασχολήσεις και δραστηριότητες.

Και φέτος θα “τρέξει” η καλοκαιρινή εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας με θέμα «Αγαπημένα δεδομένα: Παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο», η οποία σχεδιάστηκε και υποστηρίζεται οργανωτικά από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος. Παράλληλα η ΔΚΒΣ συνεχίζει την καθημερινή λειτουργία όλων των τμημάτων της και τις καθιερωμένες δράσεις που τα προηγούμενα καλοκαίρια αγαπήθηκαν από τα παιδιά, όπως είναι η ρομποτική.

Για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπολοίπων υπηρεσιών της βιβλιοθήκης, οι εκπαιδευτικές δράσεις (που είναι προγραμματισμένες το διάστημα 25 Ιουνίου έως 6 Σεπτεμβρίου) θα γίνονται στο ισόγειο του κτιρίου. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης και στο Facebook.

Σε κάθε πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν 20 παιδιά. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα συμπληρώνονται στη βιβλιοθήκη, αλλά και μέσω διαδικτύου. Για κάθε πρόγραμμα θα τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σε συνδυασμό με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων. Δηλώσεις για τα προγράμματα κάθε εβδομάδας θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή της εβδομάδας που προηγείται.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.

Πληροφορίες δίδονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της βιβλιοθήκης:

• στα τηλέφωνα 27310 26853 και 21180

• στο e-mail: [email protected]

• στο Facebook.