Κοπή πίτας και τιμητικές διακρίσεις στην ΟΕΒΕΛ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της θα πραγματοποιήσει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Λακωνίας (ΟΕΒΕΛ) σήμερα Δευτέρα και ώρα 18.00′, στα γραφεία της (Λυκούργου 61, Σπάρτη).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση σε τέσσερα τέως μέλη που συνταξιοδοτήθηκαν κατά την προηγούμενη διετία και τα οποία -μαζί με άλλους- υπήρξαν πρωτεργάτες και αναγεννητές της Ομοσπονδίας, από το 1987 και εξής. Πρόκειται γα τους κ.κ. Νικόλαο Δημητρόπουλο (πρόεδρο της ΟΕΒΕΛ και μέλος του ΔΣ της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος), Παναγιώτη Ανούσο, Νικόλαο Ζαχαρόπουλο και Σαράντο Πλευρίτη (μέλη του προεδρείου της ΟΕΒΕΛ και προέδρους των κλαδικών σωματείων τους). Άπαντες, πέραν του συνδικαλιστικού κινήματος, είχαν υπηρετήσει και τον επιμελητηριακό θεσμό, αφού υπήρξαν μέλη της διοικητικής επιτροπής και του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Επιπλέον, θα απονεμηθεί ιδιαίτερη τιμητική διάκριση στον κ. Διονύσιο Κορφιάτη, πρώην πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κατά την περίοδο 1988-1997, καταγόμενο από τη Μεταμόρφωση Μολάων, ο οποίος το 1987 (έτος που κατείχε τη θέση του γεν. γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ) συνέβαλε τα μέγιστα για την ανασύσταση της Ομοσπονδίας.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Καββαθάς.