Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης: Έκδοση αδειών θήρας

0
205
kynigos

kynigos

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης ενημερώνει τα μέλη του ότι ξεκίνησε η έκδοση αδειών για τη νέα κυνηγετική περίοδο 2014-2015, στα γραφεία του συλλόγου (Χείλωνος 10) και ώρες 8.00′ – 14.00′, 18.00′ – 20.00′ και το Σάββατο 9.00′ – 13.00′.

Σημειώνεται ότι οι κυνηγοί των οποίων έχει λήξει η άδεια κατοχής όπλου ή δεν ανανέωσαν την άδεια κυνηγίου κατά την προηγούμενη κυνηγετική περίοδο, πρέπει να έχουν άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.

Ακόμη, εάν έχουν τελειώσει τα φύλλα στο βιβλιαράκι της άδειας, πρέπει να έχουν μαζί τους και μία έγχρωμη φωτογραφία.

Σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε η Ειδική Διεύθυνση Δασών του υπουργείου Περιβάλλοντος, όποιοι διαθέτουν κυνηγετικό σκύλο θα πρέπει να το δηλώσουν στον Κυνηγετικό Σύλλογο, είναι δε απαραίτητη η προσκόμιση του βιβλιαρίου υγείας του(των) σκύλου(ων), όπου θα φαίνεται ότι έχει γίνει το εμβόλιο της λύσσας. Σε διαφορετική περίπτωση, μετά από έλεγχο, θα ανακαλείται η άδεια θήρας και θα επιβάλλεται πρόστιμο.

Επίσης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης γνωρίζει στα μέλη του ότι την Τρίτη 12/8 και ώρα 7.30′ το απόγευμα θα βρίσκεται στις Κροκεές, στην πλατεία του χωριού, ενώ την Τετάρτη 13/8 την ίδια ώρα θα επισκεφθεί το Γεράκι, για την επιτόπου έκδοση αδειών θήρας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 27310 26123.