Μαθήματα φωτογραφίας από τη ΛΕΦΩΣ

photographos

lesxi fotografias

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης ξεκινά μαθήματα φωτογραφίας, που απευθύνονται κυρίως στον αρχάριο αλλά και σε όποιον θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του γύρω από την τεχνική λήψης της φωτογραφίας. Στο κύριο τμήμα θα γίνει γνωριμία με την τεχνική της σύνθεσης, τον τρόπο λήψης, την αποτύπωση, τη λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών και των φακών και τις ιδιότητες του φωτισμού.

Φωτογραφικές μηχανές, ταχύτητα, κλείστρο, φακοί, διάφραγμα, αισθητήρας, φωτομέτρηση, φίλτρα και φλας, καθώς και μια σειρά από άλλα τεχνικά θέματα που αποτελούν τη βασική δομή της φωτογραφικής τέχνης είναι μόνον μερικά από όσα θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, τα οποία θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Λέσχης και θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015. Ώρες μαθημάτων 17.00′ έως 19.00′.

Για περισσσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6937415187, στο email: lefospartis@gmail.com ή στα γραφεία της ΛΕΦΩΣ (πεζόδρομος Κλεομβρότου) κάθε Δευτέρα 20.00′ έως 22.00΄.