Μετά το Σπάρταθλον… Σπαρτακιάδα

0
248
26h Spartakiada

26h Spartakiada

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών σε συνεργασία με το δήμο Σπάρτης και τον Αθλητικό του Οργανισμό διοργανώνουν στις 4 Οκτωβρίου την 26η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα, στη διαδρομή Αθήνα – Σπάρτη (256 χλμ).

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7.30′ το πρωινό του Σαββάτου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο και σημείο τερματισμού είναι το άγαλμα του Λεωνίδα στο στάδιο Σπάρτης. Οι απονομές θα γίνουν στις 21.00′ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας αντοχής «Ξηροκάμπι – 2014». Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από τα γυμνάσια της Σπάρτης, με σημείο τερματισμού την κεντρική πλατεία Ξηροκαμπίου. Η διαδρομή είναι γυμνάσια Σπάρτης – Μυστράς – Σπάρτη – ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου – Αμύκλες – Ξηροκάμπι.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές – αθλήτριες με δελτίο ΠΕΠΑ ή δελτίο Master ΕΟΠ θεωρημένο το 2014 και έχουν τερματίσει εντός χρονικού ορίου την προηγούμενη ημέρα στη Σπαρτακιάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται βάσει της αρχικής δήλωσης στην 26η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα και η επιβεβαίωσή τους με την υπογραφή στο φύλλο αγώνα από τις 8.30′ έως τις 9.00′ το πρωί στο ξενοδοχείο «Sparta Inn» και από τις 9.15′ έως τις 10.00′ πμ στα γυμνάσια της Σπάρτης, όπου θα λειτουργεί η γραμματεία του αγώνα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται 15 λεπτά νωρίτερα στο χώρο της εκκίνησης για παρουσίες και τεχνικό έλεγχο.