Παιδικό θεατρικό εργαστήρι στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Dimosia Vivliothiki Spartis

Η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Σπάρτης θα υλοποιήσει το διαδραστικό θεατροπαιδαγωγικό εργαστήρι με τίτλο “Το μυστήριο του Αρλεκίνου”. Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00′ στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 ετών. Η δράση θα ολοκληρωθεί σε δύο συναντήσεις διάρκειας 60 λεπτών η καθεμιά, με την ίδια σύνθεση παιδιών, την Τετάρτη 14/2 και ώρα 17.00′ – 18.00′ και το Σάββατο 17/2, 11.00′ πμ με 12.00′ μ.

Το εργαστήρι είναι βιωματικό. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από το αυτοσχέδιο θέατρο και να μάθουν για τη βενετσιάνικη μάσκα. Το καθένα θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τη θεατρική τέχνη, να δημιουργήσει, να επικοινωνήσει, να ψυχαγωγηθεί και να συνεργαστεί. Την ομάδα εμψυχώνει η Κατερίνα Διακουμάκου, θεατροπαιδαγωγός – συγγραφέας.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία της βιβλιοθήκης όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας. Λόγω των ειδικών απαιτήσεων του εργαστηρίου μπορούν να συμμετάσχουν το ανώτερο 15 παιδιά και γι’ αυτό θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27310 26853 και 21180.