Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο με νέες εξιχνιάσεις κλοπών και συλλήψεις

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Στη Λακωνία προέκυψαν δεκαπέντε συλλήψεις: δύο για ναρκωτικά, μία για ρευματοκλοπή, επτά για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού (εκ των οποίων οι τρεις και για ρευματοκλοπή), δύο για καταδικαστικά έγγραφα, δύο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία για παράνομη διαμονή.

Επίσης εξιχνιάστηκαν:

• Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, μία κλοπή-διάρρηξη σε σπίτι που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 3/5/2016 έως την 18/5/2016 στην Τραπεζοντή. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού.

• Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, μία κλοπή-διάρρηξη σε όχημα που είχε διαπραχθεί 12/13.8.2017 στη Σπάρτη. Οι έρευνες κατέληξαν σε ανήλικο ημεδαπό.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, τρεις κλοπές-διαρρήξεις σε σπίτια στη Σελινίτσα Γυθείου που είχαν γίνει από την 5/11/2015 έως την 19/11/2015. Δράστης φέρεται να είναι 31χρονος αλλοδαπός.