Πρόσκληση για τη «Mascarata 2014»

0
509
Mascarata 2014

Mascarata 2014

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του δήμου με τη συνεργασία του 300ου Συστήματος Ελλήνων Προσκόπων και του Ολυμπιακού Κέντρου Σπάρτης προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο στην αποκριάτικη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Σπάρτης. Ο κάθε σύλλογος μπορεί να συμμετάσχει με ένα θέμα.

Οι διοργανωτές χρειάζονται το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου του συλλόγου, που θα βρίσκεται σε επαφή μαζί τους για τις εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες μέχρι την παρέλαση. Διευκρινίσεις και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6937132105 ή 27310 25522 (κ. Αναστασία Πατρινού).

Κάθε σύλλογος θα πρέπει να δηλώσει τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων, ώστε να γίνει η παραγγελία των υλικών (καραμούζες, σφυρίχτρες, σερπαντίνες, χαρτοπόλεμος κλπ).

Άρματα δεν θα υπάρχουν στην παρέλαση φέτος. Οι στολές θα είναι φτιαγμένες από τον κάθε συμμετέχοντα με ίδια υλικά.

Το σημείο εκκίνησης της παρέλασης θα κοινοποιηθεί με την εγγραφή στα γκρουπ και η συνάντηση θα οριστεί μία ώρα πριν την εκκίνηση, για το συντονισμό, το χωρισμό, τη διανομή υλικών και τη φωτογράφιση των γκρουπ.

Τα μικρά παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται οπωσδήποτε από τους γονείς/κηδεμόνες τους, οι οποίοι επιθυμητό είναι να είναι και οι ίδιοι μασκαρεμένοι με κάποιο τρόπο και να μην φαίνονται μέσα στην ομάδα με τα πολιτικά τους ρούχα.

Ο κάθε υπεύθυνος μπορεί να αποστείλει το όνομα του γκρουπ, τον αριθμό των συμμετεχόντων κτλ, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected], είτε στο facebook: ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ – εκδήλωση: Mascarata 2014 και εκδήλωση: προετοιμασία & προεργασίες mascarata 2014. Σε αυτές τις σελίδες αναρτώνται συνεχώς οι εξελίξεις και η πορεία της προετοιμασίας, καθώς και φωτογραφίες και ιδέες για τη συμμετοχή των γκρουπ.