Σεμινάριο μητρικού θηλασμού στο Παλιό Μεταξουργείο Σπάρτης

0
539

Αύριο Παρασκευή 13/10 και ώρες 8.30′ – 10.30′ μμ, η ομάδα “Activate Now – Ενεργοποίηση Τώρα” διοργανώνει σεμινάριο με σκοπό την εκμάθηση επιστημονικά τεκμηριωμένων πρακτικών και την αύξηση της αυτοπεποίθησης της νέας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκυμονούσες, σε νέες μητέρες, καθώς και στους πατέρες, που έχουν ρόλο-κλειδί στην επιτυχία του μητρικού θηλασμού με την υποστήριξη που προσφέρουν στη μητέρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική άσκηση. Παράλληλα θα λυθούν τυχόν απορίες, ενώ θηλάζουσες μητέρες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Με ομιλήτρια τη μαία Ρωξάνη Σκληαρούκ θα αναλυθούν βασικά θέματα (ο σωστός τρόπος θηλασμού, κοινά λάθη, πώς θα καταλαβαίνω ότι το μωρό τρώει επαρκώς, από τι εξαρτάται η ποσότητα του γάλακτος, διατροφή και θηλασμός, επιστροφή στην εργασία θηλάζουσας μητέρας, άντληση και αποθήκευση μητρικού γάλακτος, αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, φάρμακα και θηλασμός, μύθοι γύρω από τον θηλασμό). Με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθεί έντυπο υλικό με σημειώσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Στο τέλος θα ζητηθεί μια ελεύθερη συνεισφορά από το κοινό. Λόγω περιορισμένων θέσεων, μπορείτε να προβείτε σε κρατήσεις στο τηλέφωνο 6987712437.

Ο χώρος του Παλιού Μεταξουργείου Σπάρτης βρίσκεται στην οδό Κων/νου Παλαιολόγου 29-31.