Σπάρτη: Κοπή της βασιλόπιτας για τους δημοτικούς υπαλλήλους

Πραγματοποιήθηκε χθες στη νέα αίθουσα του ΚΑΠΗ η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους υπαλλήλους του δήμου Σπάρτης.

Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ο οποίος συνοδευόταν από τον π. Γεώργιο Μπλάθρα. Παρευρέθησαν ο δήμαρχος κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σπύρος Μοιράγιας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος και Δημήτρης Αποστολάκος, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σάββας Βελισσάρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, Βασίλης Σκουρμπέλος, Ιωάννης Μαντζουράνης, Ιωάννης Καρμοίρης και Δημήτρης Λεβεντάκης. Επίσης παρούσα ήταν η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σπαρτιατών κ. Παναγιώτα Ανδρακάκου και τα μέλη κ.κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, Δωροθέα Δημητροπούλου κα Βενετία Διακουμάκου – Μακρή.

Ύστερα από τον χαιρετισμό και τις εγκάρδιες ευχές του σεβασμιωτάτου προς όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους, ο δήμαρχος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους το 2017 να είναι ένα έτος με υγεία, προκοπή, αισιοδοξία και αποδοτικότητα, ενώ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη συνεργασία.

Ευχές επίσης απηύθυναν οι σύμβουλοι κ.κ. Ι. Καρμοίρης και Δ. Λεβεντάκης, ως εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων «Ενωμένοι Πολίτες» και «Λαϊκή Συσπείρωση» αντίστοιχα.