Στη Μάνη θα βρεθεί την Κυριακή ο ΕΟΣ Σπάρτης

0
504

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί ορεινή πεζοπορική εξόρμηση στη Μάνη, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στη διαδρομή Αρεόπολη – Σωτήρας – Προφήτης Ηλίας, με επιστροφή από τα ίδια (ή εναλλακτικά, κατάβαση στον Πύρριχο).
Η πορεία χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας (βαθμός Β), με διάρκεια περίπου 5-6 ώρες.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη στις 7.30′ το πρωί της Κυριακής με ΙΧ αυτοκίνητα από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης. Στις 8.15′ θα γίνει η συνάντηση με τους φίλους που πρόκειται να έρθουν από το Γύθειο και τη νότια Λακωνία στο πρατήριο καυσίμων Silk oil του Λεωνίδα Περδικάρη, επί της ΕΟ Σπάρτης –Γυθείου, στις Λίμνες Αιγιών. Συνέχεια για Αρεόπολη, απ’ όπου και η έναρξη της ανάβασης.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή, η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (οπωσδήποτε πεζοπορικά άρβυλα ή άλλα κατάλληλα παπούτσια, αντιανεμικό – αδιάβροχο, καπέλο και σκούφος κλπ), καθώς και επαρκής ποσότητα νερού.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, το αργότερο ως το απόγευμα της Παρασκευής 19/2, με τους συντονιστές της εξόρμησης Πέτρο Γιαννακάκο στο 6976520239 (για όσους ξεκινήσουν από Γύθειο) και Λία Λιάκου στο 6972575979 (για όσους ξεκινήσουν από Σπάρτη).