Συλλήψεις για χρέη και ναρκωτικά

0
257
narkotika

narkotika

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας. Κατά τη διάρκειά της έγιναν έλεγχοι σε 222 άτομα, καθώς και σε 187 οχήματα.

Προσήχθησαν συνολικά τριάντα έξι άτομα και συνελήφθησαν είκοσι.

Οι αρχές συνέλαβαν έναν έλληνα γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το δημόσιο ύψους 257.310,13 ευρώ, έναν τσιγγάνο για ληστεία, έναν για κατοχή ηρωΐνης, έναν για καταδικαστικά έγγραφα, τρεις αλλοδαπούς για κλοπή και έναν για καταδικαστικά επίσης έγγραφα. Ακόμη συνελήφθησαν ένας έλληνας για εκμίσθωση ακινήτου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, ένας για απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών, δύο άτομα για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και επτά αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Κατά την επιχείρηση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωΐνης βάρους 5 γραμμαρίων, ένα όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και μεγάλος αριθμός αντικειμένων, η προέλευση και η νομιμότητα κατοχής των οποίων ερευνάται. Επίσης, βεβαιώθηκαν 53 παραβάσεις του ΚΟΚ και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.