Τα μουσικά σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με πρωτοβουλία του σχολικού συμβούλου των καθηγητών μουσικής κ. Θεμιστοκλή Μακαντάση, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο των δασκάλων στη διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, διοργανώνουν συναυλία – αφιέρωμα στον Δάσκαλο. Μαθητές που σμιλεύτηκαν από τον ανώνυμο δάσκαλο θα τον τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί στην εξαιρετικής αισθητικής και ακουστικής αίθουσα εκδηλώσεων του νέου κτιριακού συγκροτήματος του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης στον Κλαδά (πλησίον ΤΕΙ), τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σπάρτης και αποτελεί συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Λακεδαίμονος «Ο Πλήθων», του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Λακωνικής, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γιάννης Ρίτσος», της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Λακωνίας και του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Πελοποννήσου – Europe Direct.