Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης τη Δευτέρα

0
234
dimarxeio Spartis

dimarxeio Spartis

Η έγκριση του απολογισμού – ισολογισμού του δήμου Σπάρτης οικονομικού έτους 2013 θα απασχολήσει στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 29/9 το δημοτικό συμβούλιο. Εισηγητής θα είναι ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Αποστολάκος.

Μία ώρα αργότερα, το Σώμα θα κληθεί επίσης να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για τα εξής θέματα:

1ο Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή τεχνικών έργων και άλλες εργασίες από την 39 ΕΟ Τρίπολης – Σπάρτης προς ΤΕΙ Σπάρτης», ορισμός νέων εκπροσώπων του δήμου για τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή Παρακολούθησης. Εισηγητής ο κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος.

2ο Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση δρόμου από Αγόριανη της ΕΠ. Ο. 2 Σπάρτης – Μεγαλόπολης προς Φουντέικα», ορισμός νέων εκπροσώπων του δήμου για τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή Παρακολούθησης. (Π. Αργυρόπουλος)

3ο Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση – βελτίωση του δρόμου Τσίντζινα (Πολύδροσο) – Πλατανάκι (όρια νομού)», ορισμός νέων εκπροσώπων του δήμου για τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή Παρακολούθησης. (Π. Αργυρόπουλος)

4ο Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Πλακόστρωση εισόδου ΙΝ Παναγίας Χρυσαφίτισσας ΔΔ Χρυσάφων δήμου Σπάρτης», ορισμός νέων εκπροσώπων του δήμου για τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή Παρακολούθησης.

5ο Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 ΤΚ Ξηροκαμπίου», αναδόχου Κ/Ξ Π&Α ΜΑΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΕ – ΤΣΑΚΩΝΑ Π. (Π. Αργυρόπουλος)

6ο Διαγραφή οφειλών. (Δημ. Αποστολάκος)

7ο Συζήτηση αίτησης κτηνοτρόφου και συμπλήρωση του βεβαιωτικού καταλόγου ζώων που δικαιούνται να εισαγάγουν οι κτηνοτρόφοι στις βοσκήσιμες εκτάσεις το έτος 2014. (Δημ. Αποστολάκος)

8ο Έγκριση εκτέλεσης εργασιών από ιδιώτη στην τοπική κοινότητα Αγίας Ειρήνης [αίτηση κ. Θεοδώρου Ζορμπά]. (Π. Αργυρόπουλος)

9ο Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών. (Δημ. Αποστολάκος)

10ο Έγκριση δαπανών και ψήφιση πίστωσης για την «Τέλεση μνημοσύνου ευεργετών δήμου» – Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών. (Δημ. Αποστολάκος)

11ο Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρνας Λακωνίας. (Δημ. Αποστολάκος)

12ο Επιχορήγηση της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης. (Δημ. Αποστολάκος)

13ο Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2014 για την εγγραφή έργου με τίτλο «Άρση επικινδυνότητας δημοτικών δρόμων ΤΚ Γεωργιτσίου και Αγόριαννης». (Δημ. Αποστολάκος)

14ο Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014. (Δημ. Αποστολάκος)

15ο Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2014 για την εγγραφή έργου με τίτλο «Αποκατάσταση τσιμεντόστρωσης δρόμου από πλατεία Βλαχοχωρίου προς ΙΝ Αγίου Νικολάου και κατασκευή ρείθρων ΤΚ Μυστρά» και «Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου ΤΚ Αγριάνων». (Δημ. Αποστολάκος)

16ο Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014. (Δημ. Αποστολάκος)