Υλικά

⇒ 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
⇒ 15 φράουλες
⇒ 4 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα
⇒ 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
⇒ 15 μπισκότα τύπου digestive
⇒ 1 σφηνάκι κονιάκ προαιρετικά

Εκτέλεση

Κόβετε τις φράουλες σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύετε το γιαούρτι με τη ζάχαρη σε ένα μπολ και σε ένα άλλο τη μαρμελάδα φράουλα, το κονιάκ και τις φράουλες.
Σπάτε τα μπισκότα. Βάζετε σε ψηλά ποτήρια λίγα από τα σπασμένα μπισκότα, λίγο γιαούρτι και λίγες φράουλες εναλλάξ.
Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα να παγώσει.