Σχολικό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Σπάρτη

To xamogelo tou paidiou

To xamogelo tou paidiou

«Το χαμόγελο του παιδιού» θα πραγματοποιήσει σχολικό bazaar τη Δευτέρα 8/9 στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, από τις 17.00′ έως τις 23.00′.

Ο σύλλογος υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στιλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

Αποκτώντας αυτά τα είδη, συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να στηρίζει, καθημερινά και πανελλαδικά, τα παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη. Μέσα από όλες τις δράσεις του, ο σύλλογος στήριξε 57.056 παιδιά και τις οικογένειές τους το α΄ εξάμηνο του 2014, και μόνο με τη βοήθειά σας θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο του!

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού από τα σχολικά bazaars και τα γραφεία του σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ή από το ηλεκτρονικό του κατάστημα.