Ταραμοσαλάτα

0
462

taramosalata

Υλικά:
200 γραμ. ταραμά άσπρο
200 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο χωρίς την κόρα, μουσκεμένο και καλά στιμμένο
2 φλιτζάνια λάδι
2 κρεμμύδια τριμμένα στον ψιλό τρίφτη
χυμό δύο λεμονιών

Εκτέλεση:
Βάζετε στο γουδί τον ταραμά και με λίγες σταγόνες λάδι τον κοπανάτε αρκετά μέχρι να γίνει αλοιφή.
Προσθέτετε λίγο-λίγο το ψωμί, το λεμόνι, το κρεμμύδι και το λάδι, ενώ συνεχίζετε να χτυπάτε ελαφρά με το γουδοχέρι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.