Τι θα συζητηθεί απόψε στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης

0
279
dimotiko symvoulio Spartis

Τακτική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19.00′ για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα:

1ο Λήψη απόφασης να καταστεί ο δήμος Σπάρτης τριτεγγυητής για την υπογραφή σύμβασης της ΔΕΥΑ Σπάρτης με τη ΔΕΗ ΑΕ για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΥΑΣ από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος (εξ αναβολής). Εισηγητές ο δήμαρχος και ο Παναγιώτης Ρήγας.

2ο Περί ένταξης της άρδευσης στις αρμοδιότητες της ΔΕΥΑ Σπάρτης (σχετική η αριθ.20/28-03-2017 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ). (δήμαρχος, Παν. Ρήγας)

3ο Περί τροποποιήσεων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Δημήτρης Αποστολάκος)

4ο Παραλαβή της υπηρεσίας «Υποστήριξη στην προετοιμασία πρότασης χρηματοδότησης μέσω ανταποδοτικών τελών για σύμβαση παροχής υπηρεσιών με μόχλευση πόρων και στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση – αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων και εφαρμογής smart cities, με εξοικονόμηση ενέργειας», και αξιολόγηση των σχετικών προτάσεων. (Παναγιώτης Αργυρόπουλος)

5ο Δωρεάν παραχώρηση ή μη ακινήτου στην ΤΚ Τρύπης. (Δημ. Αποστολάκος)

6ο Χορήγηση χρηματικού βοηθήματος σε κατοίκους του δήμου Σπάρτης. (Χρίστος Πλειώτας)

7ο Διόρθωση συμφωνητικού μίσθωσης ξενώνα Γεωργιτσίου. (Δημ. Αποστολάκος)

8ο Χορήγηση – ανανέωση παραγωγικών αδειών λαϊκής αγοράς. (Σταύρος Αργυρόπουλος)

9ο Χορήγηση θέσεων – τοποθέτηση πωλητών στη λαϊκή αγορά Σπάρτης. (Στ. Αργυρόπουλος)

10ο Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων για τις δημόσιες συμβάσεις (προμήθειες – υπηρεσίες) αρμοδιότητας της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης. (Στ. Αργυρόπουλος)

11ο Έγκριση μελέτης, εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου κατασκευής του έργου «Βελτίωση αποκατάσταση υδραυλάκων άρδευσης ΔΕ Θεραπνών». (Νικόλαος Φλώρος)

12ο Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Οδοποιία και τεχνικά έργα ΔΕ Καρυών 2016», αναδόχου Σουρλή Χαράλαμπου. (Παν. Αργυρόπουλος)