2η Γιορτή Λουλουδιών στο Γύθειο

0
1290
louloudia

louloudia

Τη 2η Γιορτή των Λουλουδιών στο Γύθειο οργανώνει και φέτος το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανατολικής Μάνης. Η γιορτή θα φιλοξενηθεί στην πλατεία του Δημαρχείου τη Δευτέρα του Πάσχα 21 και την Τρίτη 22 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Παραγωγοί φυτωριούχοι και ανθοπώλες θα υποδέχονται τους επισκέπτες σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο δίπλα στη θάλασσα, για τους συμβουλεύσουν και να τους γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο των ελληνικών φυτών και λουλουδιών. Εκατοντάδες είδη φυτών, λουλουδιών και δενδρυλλίων για κήπους και βεράντες, γλάστρες, συστήματα ποτισμού και προϊόντα περιποίησης για τα φυτά θα εκτίθενται στις καλύτερες τιμές, αφού όλα θα πωλούνται απευθείας από τους παραγωγούς.

Τη γιορτή των λουλουδιών θα συμπληρώνουν ευχάριστα μουσική, παραδοσιακοί χοροί και πασχαλινό κέρασμα με μεγάλη ποικιλία μεζέδων. Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχουν εργαστήρια κηπουρικής για λαχανόκηπους στα μπαλκόνια και ζωγραφικής για την Ημέρα της Αγάπης.

Οι διοργανωτές καλούν όλους να αφήσουυν για λίγο τη δύσκολη καθημερινότητα και να απολαύσουν το άρωμα της άνοιξης στο Γύθειο.