Εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς Σπάρτης με ΕΣΠΑ

0
325

Ο δήμος Σπάρτης προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται για τη φιλοξενία των παιδιών τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το σχολικό έτος 2017-2018, έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

“Σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, με τις μειωμένες κρατικές επιχορηγήσεις, όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή των ωφελούμενων γονέων στο πρόγραμμα τόσο περισσότερα θα είναι τα οφέλη για τους μικρούς σπαρτιάτες αλλά και την κοινωνία γενικότερα” σημειώνεται σε ανακοίνωση του δήμου, που εξηγεί ότι έτσι θα υπάρξει εμπλουτισμός του εκπαιδευτικού προγράμματος, αύξηση των παροχών (πχ μεταφορά των παιδιών από και προς το σπίτι με σχολικό λεωφορείο) και αύξηση του εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού των παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται και φέτος ηλεκτρονικά στη σελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης – ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr).
Επιπλέον πληροφορίες δίνονται από την ΕΕΤΑΑ (Μυλλέρου 73-77) και στα τηλέφωνα 213 1320600, 210 5214600 και από το δήμο Σπάρτης στo τηλέφωνo 27310 27216.