Άκρως επιτυχημένη η αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

aimodosia KY Areopolis

aimodosia KY Areopolis

Με το κείμενο που ακολουθεί, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης δρ Ανάργυρος Μαριόλης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της χθεσινής αιμοδοσίας:

“Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας και όλοι πρόσφεραν το καλύτερο κομμάτι του εαυτού τους…

Στην απομακρυσμένη αυτή γωνιά της χώρας μας χτύπησε για ακόμα μία φορά η καρδιά της ανθρώπινης ανιδιοτέλειας. Πλήθος εθελοντών συνέρρευσαν στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης προκειμένου να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο στον συνάνθρωπό τους.

Με άνευ προηγουμένου επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της 7ης εθελοντικής αιμοδοσίας από το ΚΥ Αρεόπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας και το δήμο Ανατολικής Μάνης. Στην επιτυχή διοργάνωση συνετέλεσαν με την προσφορά τους παλαιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πρόσφεραν χαρά, χαμόγελο και ζωή.

aimodosia KY Areopolis (1)

Οι εθελοντές αιμοδότες από όλα τα χωριά της Μάνης συγκεντρώθηκαν στο ΚΥ, δημιουργώντας μια γνώριμη, γλυκιά αναταραχή που αντανακλούσε τη χαρά της προσφοράς αίματος για όσους έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι ο σπόρος του εθελοντισμού έχει φυτευτεί βαθιά μέσα στις καρδιές τους.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα αιμοδοσίας, θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση και κυρίως σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για το μεγάλο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους, αλλά και για τη στάση τους, που θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο”.