Έκθεση τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων στη Μονεμβάσια

enosi epixeirimation Monemvasias 1

Ενεργά συμμετείχε φέτος η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας στις εκδηλώσεις του δήμου την τελευταία Κυριακή της αποκριάς.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής 2/3 και σε συνεργασία με επιχειρηματίες της περιοχής, η Ένωση οργάνωσε μια μικρή έκθεση τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων στο κέντρο της Μονεμβάσιας. Η έκθεση είχε σκοπό την παρουσίαση των τοπικών επιχειρήσεων στους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, ταυτόχρονα με ένα κέρασμα προς όλους.

Η συμμετοχή του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια ήταν μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη και σημαντική ήταν η συμμετοχή των εκθετών. Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις Castelo, Κολώνες, Μορέως Ήδιστα, ΛΑΒΙΟΓΑΛ – Κυριαζάκος, Ανδρομιδάς Δημ., super market Λεκάκης, οπωροπωλείο Γκλιάτης, Biofresh, οινοποιείο Ηρακλή Τριχείλη, που έλαβαν μέρος και προσέφεραν εντελώς δωρεάν τα προϊόντα τους στο κοινό.

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία οφείλεται και στους υπόλοιπους συλλόγους της Μονεμβάσιας, όπως τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Οι Ρίζες” και το Σύλλογο Γυναικών “Οι Μονεμβασιώτισσες”, για την ενεργό συμβολή και συμμετοχή τους τόσο κατά τη διάρκεια της έκθεσης όσο και με παράλληλες δράσεις όλο το διήμερο.