Έκθεση χριστιανικού βιβλίου για τρεις μέρες στη Σπάρτη

Οι εκδόσεις “Εν πλω” σε συνεργασία με την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και ενεργούς παρουσίας στη Σπάρτη, διοργανώνουν έκθεση ορθόδοξου χριστιανικού βιβλίου την Παρασκευή 6 (ώρες 17.00′ – 21.00′) και το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου (10.00′ – 14.00′ / 17.00′ – 21.00′). Οι βιβλιόφιλοι επισκέπτες θα βρουν πολλούς τίτλους ορθόδοξης πνευματικότητας και επιλεγμένα παιδικά βιβλία με έκπτωση έως και 80%.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις. Την Παρασκευή 6/10 στις 19.00′ ο ομότιμος καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Κρουσταλάκης θα μιλήσει με θέμα τον Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη. Το Σάββατο στις 12.00′ το μεσημέρι θα γίνει διαδραστική παρουσίαση του πετυχημένου βιβλίου “Στον Μυστρά με πανσέληνο” από τον συγγραφέα Γιώργο Αντωνάκη.

Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου δημοτικού σχολείου Σπάρτης (πίσω από τον ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος) και τελούν υπό την αιγίδα της ιεράς μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.