Έκλεισαν επ’ αόριστον το Διοικητήριο οι αγρότες: Ανοίγει η γέφυρα Ευρώτα

kleisimo dioikitiriou agrotes (1)

Σε επ’ αόριστον κλείσιμο του διοικητηρίου Λακωνίας προχώρησε σήμερα η συντονιστική των λακωνικών μπλόκων σε συνέχεια των κινητοποιήσεών τους. Καλεί μάλιστα τους πολίτες όλου του νομού και όλους τους επαγγελματικούς κλάδους σε συμπαράσταση, καθώς κρίνει πως τα αιτήματα των αγροτών ειδικά σε σχέση με το ασφαλιστικό είναι κοινά για όλους τους εργαζομένους ανεξαρτήτως επαγγέλματος.

Όπως δήλωσαν, “σήμερα οι λάκωνες αγρότες ενώνουμε τις δυνάμεις μας και δίνουμε ραντεβού στο διοικητήριο. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει μαζί μας. Δεν ταλαιπωρούμε πλέον τον κόσμο με τους δρόμους. Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό είμαστε ακόμα στις επάλξεις. Αλλάζουμε τη μορφή των κινητοποιήσεων, σήμερα είμαστε στο διοικητήριο, θα συνεδριάσουμε να δούμε πώς θα συνεχίσουμε και κοιτάμε βέβαια και τις εξελίξεις στην υπόλοιπη Ελλάδα”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα δήλωσε πως “σίγουρα είναι μια δύσκολη εποχή με πολλά προβλήματα. Οι αγρότες μάχονται για τα δικά τους θέματα, θα πρέπει όμως όλοι να λειτουργήσουμε σε ένα οργανωμένο κράτος γιατί τα προβλήματα στη χώρα είναι τεράστια”.

kleisimo dioikitiriou agrotes (6)kleisimo dioikitiriou agrotes (5)kleisimo dioikitiriou agrotes (4)