Έκλεισε ο δρόμος στη Σπάρτη: Οι αγρότες καλούν τους πολίτες στο μπλόκο της Γέφυρας

Κλείνει το δρόμο το μπλόκο της γέφυρας Ευρώτα στη Σπάρτη για δύο ώρες, από τις 18.00′  έως τις 20.00′, ύστερα από σύσκεψη που μόλις ολοκληρώθηκε. Μάλιστα οι συγκεντρωθέντες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν τα επεισόδια στην Αθήνα, επιρρίπτοντας όλες τις ευθύνες στην κυβέρνηση:

“Εμείς που βρισκόμαστε απόψε στο μπλόκο της Σπάρτης καταδικάζουμε τα σημερινά επεισόδια, για τα οποία φέρει ευθύνη η κυβέρνηση με τις παράλογες εντολές προς τις δυνάμεις καταστολής, που δημιουργούν στην Αθήνα ένα κλίμα τρομοκρατίας με στόχο τον αποσυντονισμό του ειρηνικού πανελλαδικού συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος από τους αγρότες κι από τους φορείς που πλήττονται από τα νέα μέτρα.

Η δυναμική των αγροτών και λοιπών φορέων που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο πρέπει να ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης. Καλούμε όλον τον κόσμο να συμπαραταχθεί μαζί μας για το θετικό αποτέλεσμα του αγώνα. Καλούμε τους κατοίκους της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής να παρευρίσκονται στο μπλόκο της γέφυρας του Ευρώτα”.