Έκοψε την πίτα της η Φιλαρμονική Μολάων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η φιλαρμονική της δημοτικής ενότητας Μολάων την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, στο ενοριακό πνευματικό κέντρο της πόλης. Η γιορτή κάθε χρόνο πραγματοποιείται με τη φροντίδα του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας. Μέσα στο γιορτινό πνεύμα των ημερών ο αρχιμουσικός Κωνσταντίνος Κεκκέρης με τους μαθητές του, οι αρχές της πόλης, οι γονείς και οι φίλοι αντάλλαξαν ευχές.

Η φιλαρμονική, η οποία συμπληρώνει σχεδόν έξι δεκαετίες, παρουσίασε πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και μελωδίες ελλήνων συνθετών.

pita filarmonikis Molaon (2)

Τιμητικά διπλώματα και από ένα γούρι δημιουργημένο από τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Μολάων δόθηκαν στους Παναγιώτη Αρτινιό, Δημήτρη Βενιζελάκο, Δημήτρη Βλαχάκη, Ηλιάνα Δούκα, Φρόσω Καναβάρου, Μιχάλη Καρούνη, Αλέξανδρο Κεκέρη, Δημήτρη Ρουβέλα και ο Θεόδωρο Σκάγκο.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας, ενώ τα δύο δώρα κέρδισαν τα αδέλφια Λάμπρος και Παναγιώτης Θεοδωρακάκος.