Έναρξη για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σπάρτης: Ζητούνται καθηγητές

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου η λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου του δήμου Σπάρτης για τη σχολική χρονιά 2019–2020.

Τα τμήματα που λειτουργούν, απευθύνονται σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου καθώς και απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πραγματοποιούνται στις αίθουσες του 2ου λυκείου Σπάρτης κατά τις απογευματινές ώρες. Μέχρι στιγμής γίνονται τα εξής μαθήματα βάσει των ειδικοτήτων των εθελοντών καθηγητών: φυσική, χημεία, κοινωνιολογία, έκθεση, αρχαία ελληνικά, ιστορία, κοινωνιολογία, αρχές οικονομικής θεωρίας και αγγλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου Σπάρτης, στη διεύθυνση Ευαγγελιστρίας 85-87 στο δεύτερο όροφο, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Καλούνται επίσης από το δήμο εθελοντές καθηγητές πληροφορικής και μαθηματικών. Όσοι καθηγητές ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στην ανωτέρω διεύθυνση και στα τηλέφωνα 27310 22226 (εσωτ.120,121,122,123).