Έναρξη προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας 2014

diakopes

diakopes

Ξεκίνησε από σήμερα (4/7) η διανομή των ατομικών δελτίων για τους δικαιούχους των προγραμμάτων της Αγροτικής Εστίας του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων για το 2014.

Τα ατομικά δελτία των κληρωθέντων θα διανέμονται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών όλης της χώρας.

Τα προγράμματα που υλοποιούνται είναι:

– Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 115.000 άτομα (συνταξιούχους και ασφαλισμένους του ΟΓΑ, και προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους), διάρκειας έως 3 Μαΐου 2015.

– Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού για 15.000 συνταξιούχους του ΟΓΑ, έως 31 Δεκεμβρίου 2014.

– Εκδρομικό Πρόγραμμα (τριήμερων, διήμερων, μονοήμερων εκδρομών) για 50.000 δικαιούχους, έως 3 Μαΐου 2015.

– Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής εισιτηρίων θεάτρου για 93.000 δικαιούχους, διάρκειας έως 31 Μαΐου 2015.

– Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων για 200.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Δεκεμβρίου 2014.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΓΑ, ενημερώνει τους δικαιούχους των Προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού ότι οι κληρωθέντες θα πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάνοντας την επιβεβαίωση κράτησης (voucher κλπ) από το κατάλυμα της επιλογής τους. Στη συνέχεια θα εισέρχονται στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ “Καταχώρηση κράτησης δωματίου” και θα καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης, τουλάχιστον 21 ημέρες πριν την προσέλευσή τους στο κατάλυμα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική για την παραλαβή των δελτίων των εν λόγω προγραμμάτων από τα ΚΕΠ, στα οποία θα εκτυπώνεται η επωνυμία του τουριστικού καταλύματος όπου έκανε κράτηση ο δικαιούχος.

Τα ονόματα όλων των κληρωθέντων δικαιούχων, οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΟΓΑ/ΛΑΕ επιχειρήσεων (παρόχων) για όλα τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr).