Ένας νεκρός στη Σκάλα μετά από συμπλοκή: Πολλές συλλήψεις

Πέντε πακιστανοί ηλικίας από 24 έως 39 ετών συνελήφθησαν χθες στη Σκάλα για ανθρωποκτονία 28χρονου ομοεθνούς τους μετά από συμπλοκή. Δύο ακόμη αναζητούνται.

Αναλυτικότερα, οι παραπάνω συνεπλάκησαν μεταξύ τους χθες το βράδυ με τη χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων. Αποτέλεσμα της συμπλοκής, που έγινε για προσωπικές διαφορές, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 28χρονου και ο τραυματισμός τεσσάρων ακόμη ατόμων, 26, 28, 30 και 49 ετών.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών των τμημάτων Ευρώτα, Σπάρτης, Γυθείου και Μολάων, καθώς και του τμήματος ασφαλείας Σπάρτης, εντοπίστηκαν οι εμπλεκόμενοι και συνελήφθησαν. Για την ίδια υπόθεση, αλλά για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, συνελήφθησαν οκτώ ακόμη ομοεθνείς τους, από 18 έως 49 ετών. Στην κατοχή ενός από αυτούς βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που αναζητούνται.