Έτοιμες για το 5ο TRC οι Καρυές

Με 46 οδηγούς να έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου στις Καρυές ο 5ος γύρος του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης χώματος 2017, το γνωστό πια TRC. Την οργανωτική ευθύνη έχει η τοπική Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης με τη συνδρομή της αντίστοιχης της Κορινθίας.

Η νέα χωμάτινη πίστα των 2 χλμ δέχτηκε τις απαραίτητες βελτιώσεις για να υποδεχτεί το TRC, αλλά και τον 2o αγώνα του Dirt Games Challenge 2017. Η διαδρομή έγινε σε μια έκταση 400 στεμμάτων με πρωτοβουλία της ΛΑΣ και τη συνδρομή του δήμου Σπάρτης κι έχει όλων των μορφών τις στροφές, με γνώμονα την ασφάλεια αγωνιζομένων και θεατών αλλά και το ελάχιστο κόστος από πλευράς φθορών των οχημάτων. Όλη η διαδρομή είναι επίπεδη, με άριστο οδόστρωμα και ο θεατής βλέπει συνεχώς το αυτοκίνητο.

Το Σάββατο θα διεξαχθούν στο χώρο της πίστας ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουν τις αναγνωρίσεις τους στη διαδρομή οι συμμετέχοντες. Η δράση αρχίζει την Κυριακή το πρωί, με το πρώτο αγωνιστικό να ξεκινά στις 9.30′. Κάθε οδηγός θα πραγματοποιεί έναν γύρο στην πίστα από τους συνολικά τέσσερις, για να δώσει τη σειρά του στον επόμενο.