Αγανάκτηση για τη σβησμένη διαγράμμιση στους λακωνικούς δρόμους

dromos

dromos

Τη δικαιολογημένη αγανάκτησή του εκφράζει αναγνώστης μας σχετικά με την εξαφανισμένη διαγράμμιση στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Λακωνίας, φαινόμενο που καθιστά επικίνδυνη τη διέλευση ιδίως τις βραδινές ώρες.

Ο κ. Χαρίλαος Κυριακάκος ενημερώνει μάλιστα ότι τον Απρίλιο του 2014 διαμαρτυρήθηκε προσωπικά στην Τεχνική Υπηρεσία Περιφέρειας Λακωνίας, αναφερόμενος ιδιαίτερα στη σβησμένη διαγράμμιση του μεγαλύτερου μέρους των οδικών αξόνων Σπάρτης – Μονεμβασίας και Σπάρτης – Γυθείου.

Για το ίδιο θέμα, στις 20/8/14 είχε στείλει e-mail στην αντιπεριφερειάρχη κ. Τζανετέα, με την οποία επικοινώνησε και τηλεφωνικώς.

Σήμερα (29 Αυγ. 2015) κατά τη βραδινή επιστροφή μου από Μονεμβασία προς Σπάρτη, με θλίψη αλλά και με αγανάκτηση, διαπίστωσα ότι κανείς αρμόδιος, μέχρι σήμερα, δεν ενδιαφέρθηκε για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα”, υπογραμμίζει ο κ. Κυριακάκος, υπενθυμίζοντας σε κάθε αρμόδιο ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αφενός σχετίζεται με την ασφάλεια των οδηγών (γι’ αυτό άλλωστε πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας) και αφετέρου αποτελεί δυσφήμιση για τον τουρισμό της Λακωνίας.