Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας κατά Βέρδου: “Aπαράδεκτη και τραμπουκική η στάση του δημάρχου Ευρώτα”

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (13/7) στη Σκάλα από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Λακωνίας και τη συμμετοχή της επιτροπής αγώνα ενάντια στον σκουπιδότοπο του δήμου Ευρώτα, αντιδρώντας στην ημερίδα με θέμα τη νέα ΚΑΠ (2021-2027) που συνδιοργάνωσε ο δήμος Ευρώτα με την περιφέρεια Πελοποννήσου και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής: “Η ημερίδα παρωδία που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο Σκάλας έγινε για τους αγρότες χωρίς τους αγρότες. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ποιόν εξυπηρετεί η νέα ΚΑΠ! Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους, βιοπαλαιστές αγρότες που βλέπουν καθημερινά τα προβλήματά τους να οξύνονται να σταθούν απέναντι στις πολιτικές των κυβερνήσεων, ΕΕ- ΚΑΠ και να συμπορευτούν με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν γιατί είναι αγώνας επιβίωσης!

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και τραμπουκική στάση του δημάρχου Ευρώτα κ. Βέρδου ο οποίος κατά την παρέμβαση του γραμματέα της ΟΑΣΠΠ κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του απαιτώντας του να σταματήσει να μιλάει κλείνοντας του το μικρόφωνο.

Τονίζουμε ότι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα δεν εκφοβίζεται από τέτοιες ενέργειες!

Θα μας βρίσκουν συνεχώς απέναντι τους!”.

Δείτε σχετικό βίντεο:


Δείτε σχετικά: Υπονομεύουν τη συνεργασία” απαντά ο Βέρδος στον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο